Home

Ryder Cup del 2

Så blev 2 omgang af Ryder Cup afviklet i perfekt golfvejr. Nogle havde meget svært ved at se bolden til sidst, da det bliver hurtigere mørkt nu. Sejren gik igen til hold 2, så nu kan hold 1 nu kun pynte på resultatet.

Sideløbende med Ryder-cup var der 4 golfere, der spillede stableford. Her vandt Ronnie Bjerregaard med 19 point.

Næste gang spiller vi foursome. Det skulle gerne gå noget hurtigere. Holdene er de samme, så hvis I har mulighed for at komme tidligere, kan I også starte tidligere.

Vi ses på mandag.

 

 

 

Mandagsklubben på tur – Hvide Klit

Mandagsklubben – Blokhus prøvede i går (den 11. september) kræfter med Hvide Klit. Vejrudsigten love lidt regn, men heldigvis blev det til tørvejr. Regnvejret begyndte først på hjemturen. Vi var 9 golfere, der var afsted. Der var præmier til de 2 bedste placeringer. 1 pladsen fik Thomas Sørensen med 32 point, og anden pladsen tilfaldt Leif Karlsen med 29 point.

 

Dagens match

Så blev det endelig mandag, og det betyder at vi spiller golf i mandagsklubben. Endnu engang var vi heldige med vejret. Heldigvis ingen regn, og det virkede også som om, at vinden lagde sig lidt efterhånden som tiden gik.

Dagens vindere blev:

 1. Susanne Kristensen, 21 point
 2. Thomas Sørensen, 19 point
 3. Uffe Nielsen, 19 point (højere hcp)

Der var birdiebold til Susanne Kristensen på hul 3.

Det ”rigtige” Ryder-cup er nu udsat p.g.a. covid 19, men her i mandagsklubben gennemfører vi vores traditionsrige Ryder-cup. Det sker allerede fra næste mandag. Der er stadig mulighed for at være med. Har du lyst til at være med, så send en mail til mandagsklubben@mbentsen.dk eller ring eller SMS til 40589870, senest søndag den13. september.

På fredag den 11. september har vi en udflugt til Hvide Klit. Vores teetime bliver omkring kl. 10.00. har du lyst til at være med, er der stadig mulighed for det. Kontakt Morten Bentsen på 40589870, hurtigst muligt.

 

Dagens match

Endnu en dag med strålende vejr til at spille golf i her i mandagsklubben er veloverstået. Banen blev også brændt lidt af.

De fleste spillede 9 huller, men der var enkelte, som spillede 18 huller. Det er dog score efter 9 huller, der bestemmer fordelingen af præmier.

 1. Sebastian Schulz, 25 point
 2. Johannes Søndergaard, 18 point
 3. Leif Karlsen 17 point

Vi spiller også golf igen næste mandag. Håber vi ses.

Vi nærmer os tiden, hvor vi afholder vores traditionsrige Ryder-cup. Tilmelding er nødvendig og kan ske på skema, der hænger på vores opslagstavle i klubhuset. Men du kan også tilmelde dig på mail: mandagsklubben@mbentsen.dk

Dagens match

Endnu en mandag med godt golfspil blev gennemført i mandagsklubben. Vejret var fortræffeligt til golfspil, altså ingen regn.

Vinderne blev:

 1. Peter Urban, 19 point
 2. Preben Johansen, 19 point
 3. Thomas Sørensen, 18 point

I dag har vi haft 2 heldige golfere, der lavede birdies. Det blev belønnet med et par bolde. Det var:

Morten Bentsen, hul 2

Leif Andersen, hul 5

På mandag spiller vi golf igen i mandagsklubben. Vi ses.

 

 

Dagens match

Dagens match blev en varm fornøjelse, heldigvis var der nogle steder en lille brise, så man ikke helt ”smeltede bort”. Nogle spillede 18 huller, men de fleste spillede 9 huller, så det er som vanligt 9 huller, der bestemmer præmierækkefølgen. Den ser i dag således ud.

 1. Leif Christiansen, 18 point
 2. Leif Karlsen, 17 point
 3. Thomas Sørensen, 17 point

Vi glæder os allerede til næste mandag, hvor vi mødes til en ny runde golf. Vi ses.

 

 

Dagens Match

Så blev det mandag. Mange hader mandagen for det er dagen efter en god weekend. Og lige denne mandag er også den første dag på arbejdet efter ferien. Men vi i mandagsklubben ELSKER mandagen. For det betyder at vi spiller golf i mandagsklubben. Nogle spillede 18 huller, mens andre nøjes med de 9 huller.

Vinderne i dag blev.

 1. Poul Hansen, 20 point
 2. Hans Nielsen, 20 point (højere hcp)
 3. Susanne Kristensen, 19 point

Alle de 3 nævnte blev reguleret i handicap, da de spillede 9 huller.

Karin Gade lavede 18 point på 9 huller, og var således udenfor præmierækken, da det er de første 9 huller, der tæller til præmierne. Men lavede 40 point efter 18 huller. Dette synes matchledelsen burde belønnes med en præmie, og dette skete.

Vi glæder os allerede til næste mandag til en ny runde golf i mandagsklubben, enten 9 eller 18 huller.

På gensyn.

 

 

Dagens match

Rekorden er slået. I dag var vi 27 deltagere. Så mange golfere har der aldrig været før i mandagsklubben. Det er vi glade for. Vejret har været med os, også i dag, der var i hvert fald ingen regn.

Nogle spillede 18 huller. De bliver reguleret og indberettet for 18 huller, men det er de første 9 huller, der danner grundlag for præmierne.

 1. Allan Nielsen 23 point
 2. Hans Nielsen, 21 point
 3. Jon Søndergaard, 19 point

Allan og Hans spillede kun 9 huller, så her sker regulering af handicap. Jon spillede 18 huller, så her sker ikke regulering i nedadgående retning.

På gensyn til alle på næste mandag til en ny runde golf i mandagsklubben. Vi glæder os til at se jer igen.

 

 

 

Call Now ButtonRing op
error: Content is protected !!