Forside

Sæsonafslutning 2020

En succesfuld afslutning på sæsonen i mandagsklubben havde vi lørdag den 17. oktober. Vi var 14 spillere til dagens match. Starten skulle være kl. 09.45, men frosten gjorde, at starten blev udskudt til middagstid, da der var frostvejr på det oprindelige starttidspunkt. Men vi spillede i ganske udmærket golfvejr. Blæsten kom kun kortvarigt, men det var tørvejr under hele runden, for de fleste. Der kom dog nogle små dryp, men da var vi stort set færdige.

I dag skulle ingen reguleres i nedadgående retning. Præmiefordelingen kom til at se således ud.

I den individuelle match blev vinderne følgende:

  1. Jon Søndergaard, 36 point
  2. Preben Johansen, 33 point
  3. Johannes Søndergaard, 28 point

Claus Pilegaard får rosende omtale med 28 point, men det var ikke nok til en præmie i det individuelle spil, for Johannes har lavere handicap.

I mandagsklubben har vi en tradition for at præmiere den, der har mødt op flest gange i sæsonen. I år blev det Preben Johansen.

I år er der startet mange nye golfere (kaniner) i Blokhus Golfklub. Enkelte af dem har også fundet vej til mandagsklubben. Det er vi rigtig glade for. Vi plejer også at præmiere den, der er gået mest ned i handicap i årets løb. Jon Søndergaard fik således denne pris, han startede i handicap 54 og er i dag nede på 32,3 i handicap.

Bedste hold blev: Jon Søndergaard og Morten Bentsen.

Vi har også haft en konkurrence om at komme nærmest flaget. Bolden skulle være på green, før det talte. Det havde vi på hul 2 og på hul 14. På hul 2 var der ikke nogen, der var heldige at komme på. Men på hul 14 var det Peter Urban, der kom tættest på.

På hul 5 havde vi tættest på flaget i 2. slaget. Bolden behøvede ikke at være på green. Denne pris gik til Claus Pilegaard.

Der var længste drive på hul 13. bolden skulle være på fairway. Morten Bentsen stod til denne titel, men blev slået i flere længder af Kristian Knudsen, der altså kom længere frem.

Tillykke til alle vinderne.

Der var også klappepræmier, så der var noget til alle, der var med til spisningen og socialt samvær bagefter, så vidt, som covid-19 tillod.

Traditionen tro fik vi flæskesteg med tilbehør, der som altid smagte fremragende.

Matchledelsen fik også en gave af alle deltagerne. Tusind tak for den.

Tak til sponsorer, ingen nævnt ingen glemt.

Dermed takker mandagsklubben af for sæsonen 2020. jeg håber vi ses igen til næste år. Den præcise opstartsdato vil blive meldt ud senere. Har du ikke allerede spillet med i mandagsklubben er du også mere end velkommen.

 

 

Flere billeder på facebook.

Dagens match

Vi går mod mørkere tider, det ses tydeligt, for der er ikke mange timer at spille golf i. men der blev spillet golf i dag i mandagsklubben, endda i godt golfvejr, så vidt vides.

Matchledelsen afventer resultat af covid19 test, og er gået i isolation. Derfor blev matchen i dag uddelegeret, med det, der kræver personligt møde.
Det blev altså spillet golf, og der kom også gode resultater ind. Vinderne blev:

1. Leif Andersen, 22 point
2. Leif Karlsen, 20 point
3. Ronnie Bjerregaard, 18 point

Vi siger tillykke til vinderne.

 
Ronnie Bjerregaard lavede birdies 2 gang i træk, på hul1 og hul2. Det bliver belønnet med 2 bolde. (en pr. hul). Leif Karlsen lavede birdie på hul 6. Også det bliver belønnet med en birdiebold.

Vi håber, vi ses til sæsonafslutning på lørdag. Er du ikke tilmeldt endnu, og vil du gerne være med, så tilmeldt dig på golfbox.
Da matchledelsen ikke var til stede i dag er her et arkivbillede, fra dengang, vi slet ikke havde covid 19 i vores tanker.

Arkivbillede

Arkivbillede

Dagens match

Mandag den 5. oktober havde mandagsklubben endnu en succesfuld match. Vejret var perfekt, men det bliver tidligere mørkt, så det bliver svært at følge bolden til sidst. Det lykkedes dog for nogen at spille 18 huller, mens de fleste spillede 9 huller.

Matchen havde følgende vindere:

  1. Jan Grønkjær, 23 point
  2. Johannes Søndergaard, 19 point
  3. Lars Mørch, også med 19 point men med højere hcp

Alle 3 vindere fik besøg af stregtyven i nat.

Vi har endnu en mandag i denne sæson med golfspil.  Det bliver jo mandag den 12. oktober. Vi starter mellem kl. 16.00 og 16.30.

Så har vi afslutningen af denne sæson den 17. oktober, hvor vi spiller 18 huller. Vi har spisning, præmieoverrækkelse og socialt samvær bagefter.  Her mødes vi kl. 09.30 til checkin og info om matchen, og så har vi gunstart kl. 09.45. Til afslutningen kan du tilmelde dig på golfbox under klubturnering.

Håber vi ses på mandag den 12. oktober og til afslutningen den 17. oktober.

 

 

 

 

Ryder Cup del 3

Den 3. og sidste del af Ryder Cup er spillet. Hold 1 kunne kun pynte på resultatet, og det gjorde de også. Men det var altså hold 2, der vandt. Men der var også præmier til hold 1.

Sideløbende med Ryder Cup var der også en stableford match. Den blev vundet af Ronnie Bjerregaard med 17 point.

Næste gang den 5. oktober spiller vi almindelig stableford. Da det bliver tidligere mørkt eller mere umuligt at finde vores bolde, kan vi starte tidligere. Fra kl. 16.00 sidde matchledelsen klar til at sende de første bolde ud. Kl. 16.30 må være stopbolden, men kommer du senere, så send en sms til Morten på 40 58 98 70.

Vi ses.

 

Vinderne i Ryder Cup 2020:

Ryder Cup del 2

Så blev 2 omgang af Ryder Cup afviklet i perfekt golfvejr. Nogle havde meget svært ved at se bolden til sidst, da det bliver hurtigere mørkt nu. Sejren gik igen til hold 2, så nu kan hold 1 nu kun pynte på resultatet.

Sideløbende med Ryder-cup var der 4 golfere, der spillede stableford. Her vandt Ronnie Bjerregaard med 19 point.

Næste gang spiller vi foursome. Det skulle gerne gå noget hurtigere. Holdene er de samme, så hvis I har mulighed for at komme tidligere, kan I også starte tidligere.

Vi ses på mandag.

 

 

 

Mandagsklubben på tur – Hvide Klit

Mandagsklubben – Blokhus prøvede i går (den 11. september) kræfter med Hvide Klit. Vejrudsigten love lidt regn, men heldigvis blev det til tørvejr. Regnvejret begyndte først på hjemturen. Vi var 9 golfere, der var afsted. Der var præmier til de 2 bedste placeringer. 1 pladsen fik Thomas Sørensen med 32 point, og anden pladsen tilfaldt Leif Karlsen med 29 point.

 

Dagens match

Så blev det endelig mandag, og det betyder at vi spiller golf i mandagsklubben. Endnu engang var vi heldige med vejret. Heldigvis ingen regn, og det virkede også som om, at vinden lagde sig lidt efterhånden som tiden gik.

Dagens vindere blev:

  1. Susanne Kristensen, 21 point
  2. Thomas Sørensen, 19 point
  3. Uffe Nielsen, 19 point (højere hcp)

Der var birdiebold til Susanne Kristensen på hul 3.

Det ”rigtige” Ryder-cup er nu udsat p.g.a. covid 19, men her i mandagsklubben gennemfører vi vores traditionsrige Ryder-cup. Det sker allerede fra næste mandag. Der er stadig mulighed for at være med. Har du lyst til at være med, så send en mail til mandagsklubben@mbentsen.dk eller ring eller SMS til 40589870, senest søndag den13. september.

På fredag den 11. september har vi en udflugt til Hvide Klit. Vores teetime bliver omkring kl. 10.00. har du lyst til at være med, er der stadig mulighed for det. Kontakt Morten Bentsen på 40589870, hurtigst muligt.

 

Call Now ButtonRing op
error: Content is protected !!