Forside

Dagens match

Mandag er en favoritdag, fordi det er ensbetydende med, at vi spiller golf i mandagsklubben. En blæsende dag var det, men det er det næsten altid. Heldigvis holdt det tørvejr. Det var dog noget køligt på ”hul 19”.

Vi fik i dag spillere med, der spiller i mandagsklubben for første gang. Velkommen til jer.

Og velkommen tilbage til Sebastian. Sidste gang, han besøgte mandagsklubben vandt han. Det samme gør sig gældende nu. Mere om det senere.

Det var ligeligt fordelt i dag med spillere på 18 huller og 9 huller.

18 huller spiller har denne præmierækkefølge:

 1. Jon Warncke Søndergaard, 39 point
 2. Thomas Thesmer Sørensen, 35 point
 3. Hans Nielsen, også 35 point, men højere handicap

Vindere på de 9 huller er følgende:

 1. Sebastian Schulz, 17 point
 2. Henrik L. Christensen, 15 point
 3. Bjarne Nielsen, 14 point

Der er 2 birdiebolde i dagens spil. Den ene går til Leif Karlsen på hul 2 og den anden til Thomas Thesmer Sørensen på hul 14.

Tillykke til vinderne.

Vi spiller selvfølgelig også næste mandag. Har du tid og lyst til at spille 18 huller, møder du bare op, så du er klar til at slå ud kl. 15.00.

Vil du nøjes med 9 huller, har vi næste gang en udfordring, da der samtidig er regionsgolf. Vi har begrænsede tider og sidste bold er kl. 16.45.

På godt gensyn.

Dagens match

Det er blevet mandag, og så er mandagsklubben åben. Vejret var ganske fornuftigt, altså ingen regn. At det blæser lidt, er vi vant til.

Vindene for 18 huller blev

 1. Hans Nielsen, 46 point
 2. Jes Møller-Kjær, 44 point
 3. Preben Johansen, 38 point

Thomas Thesmer Sørensen med 37 point må nøjes med rosende omtale.

9 huls spillet blev vundet af Anne Grethe Pedersen, 19 point.

Vi siger tillykke til vinderne.

Endelig er dagen kommet, hvor vi kan opholde os på terrassen til en øl eller sodavand og socialt samvær. Det har vi set frem til længe. også selvom det var en kold fornøjelse.

 

 

Næste mandag spiller vi naturligvis også. 18 huller fra kl. 15.00. Vil du nøjes med 9. huller er det mellem 16.00 og 16.30. Kommer du senere end 16.30, giv da besked til Morten på 40589870.

På godt gensyn.

 

Match den 26. april 2021

Vi spiller naturligvis golf i mandagsklubben i morgen (den 26. april).

Har du lyst til at være med, møder du bare op. Du har mulighed for at spille 18 huller eller nøjes med 9 huller. Vil du spille 18 huller, kommer du bare, så du er klar til at slå ud kl. 15.00. Hvis det er for meget og du hellere vil nøjes med 9 huller, møder du bare op mellem 16.00-1630. Gerne så tidligt som muligt. Denne mandag er der samtidig regionsgolf, så vores sidste tid er kl. 16.45.

Vi har ventet med længsel på, vi igen har mulighed for at mødes efter endt runde. Det kan vi fra den 26. april. Vi har derfor dobbelt præmieoverrækkelse.

Vi ses.

Dagens match

En forrygende dag ”på kontoret”. Fortræffeligt golfvejr og næsten ingen vind. Der blev naturligvis spillet golf i mandagsklubben.

Af en enkelt spiller blev banen godt og grundigt ”brændt af”. Vinderrækkefølgen for holdet, som spillede 18 huller, ser således ud:

 1. Jon Warncke Søndergaard Nielsen, 43 point
 2. Arno Christensen, 36 point
 3. Poul Hansen, 34 point

Claus Pilegaard lavede birdie på hul 16 og indkasserer derfor en bold.

”9 huls spillerne” har denne vinderrækkefølge:

 1. Lasse Meik Nielsen, 21 point
 2. Hans Nielsen, 19 point
 3. Uffe Nielsen, 16 point

I dag blev mandagsklubben beæret med nye spillere. Spillere, som ikke har besøgt os før. Velkommen til jer. Håber I vil komme tilbage.

Og så kan vi byde velkommen tilbage i mandagsklubben til ”golfbanens Skræk” (eget udsagn).

I sidste uge kom også en golfer i mandagsklubben. Forsinket velkommen til dig også.

Se komplet leaderborard på golfbox.

Vi glæder os til, snart at have mulighed for cafebesøg, efter endt golfrunde, så vi kan hygge os og tale om golfrunden.  Forhåbentlig kommer den mulighed snart tilbage, det ser noget kedeligt ud på terrassen i øjeblikket.

 

Vi glæder os til at se alle, der har lyst til at spille golf i mandagsklubben på mandag den 26. april. Alle er velkommen i mandagsklubben til hyggelig golfrunde, enten 9- eller 18 huller, alt efter tid og lyst.

Næste mandag. Spiller du 18 huller møder du bare op, så du er klar til at slå ud kl. 15.00. Nøjes du med 9 huller, har vi en ”stopbold” kl. 16.45. Dette skyldes regiongolf.

Vi ses.

Dagens match

Så er vi i gang i mandagsklubben. Dejligt. Dagens vejr bød på blæsevejr og uden den store nedbør.  Koldt var det også, når solen ikke var på.

Vi spiller i 2 rækker. Nogle spillede 18 huller, mens andre nøjes med 9 huller.

18 huller spillet havde følgende vindere:

Thomas Thesmer Sørensen, 40 point

Hans Nielsen, 33 point

9 huller spillet blev vundet af Jon Søndergaard med 18 point.

Runden i dag havde også en birdie. Det blev Hans, som fik en på hul 2, og dermed modtager en birdiebold.

Vi glæder os allerede til næste gang. Har du tid og lyst til at spille 18 huller, kommer du bare, så du er klar til at slå ud kl. 15.00. nøjes du med 9 tællende huller er det ca kl. 16.30. Hvis du kommer senere end kl. 16.30, kan du sagtens være med. Men så må du gerne meddele det i en SMS eller ring på 40 58 98 70.

Mandagsklubbens første match i 2021

Nedtællingen er nu i fuld gang til sæsonens første match i mandagsklubben, hvor der er muligt at spille 18 huller (fra kl. 15.00), eller nøjes med 9 huller (fra ca. kl. 16.30) efter behag og tid. Vi glæder os.

P.g.a. covid19 restriktionerne er det ikke muligt at mødes efter endt runde. Scorekortene skal derfor afleveres i en kasse, der er anbragt i klubhusets vindfang. Præmieuddelingen sker således forskudt med virtuelle klapsalver. Vi ser frem til den dag hvor det igen bliver muligt at være i cafeen igen til hyggeligt samvær efter runden.

Vi ses.

Opstart sæson 2021

Så starter vi op i mandagsklubben.

Nu bliver det muligt at komme på græs igen efter en lang vinter, hvor banen tilmed har været lukket nogle gange p.g.a. frost og meget vand. Men nu starter mandagsklubben op for sæson 2021. Det sker den 12. april.

Vi har indført såkaldte splittider, som vi dog også havde sidste år. Det betyder mulighed for, både at spille alle 18 huller, eller at nøjes med 9 tællende huller.

Vil du spille 18 huller har vi starttid kl. 15.00, kom gerne så du er klar til at starte kl. 15.00.

Nøjes du med 9 huller er det fra ca. kl. 16.30, kommer du senere end 16.30 må du gerne give besked, så der kan holdes en bold tilbage.

Har du lyst til at spille med, møder du bare op. Husk at melde din ankomst til matchledelsen. Denne er tydeligt til stede fra ca. kl. 14.40. Ellers ring/SMS på 40 58 98 70.

I år spiller en ny klub, kaldet ”hakkerklubben” også om mandagen. De har fået tider fra kl. 16.00 til 16.37. dog er det ikke sikkert, de bruger alle deres tider. Derfor må du gerne møde op kl. 16.00. så starter vi med vores første bold op, så snart det er muligt.

Som noget helt nyt, spiller holdene til 18 huller og 9 huller i hver deres række. Der er præmier til begge rækker. Men antal, størrelse og værdi kan variere fra gang til gang, afhængigt af deltagerantal, både samlet og indbyrdes.

Corona/covid19 gør situationen omskiftelig. Derfor kan fremgangsmåder, mht spillet og præmieoverrækkelser skifte fra gang til gang. Hold derfor øje med mandagsklubbens facebook- og hjemmesiden. Dette vil også blive meddelt på stedet fra gang til gang.

Prisen er 25 kr. pr. gang, der ubeskåret, går til præmier. Det er muligt at betale med kontanter eller på mobilepay. Benyt ovenstående mobilnummer.

Vi håber på en god sæson med en masse godt golfspil og hyggeligt samvær.

Vel mødt…:-)

 

 

Sæsonafslutning 2020

En succesfuld afslutning på sæsonen i mandagsklubben havde vi lørdag den 17. oktober. Vi var 14 spillere til dagens match. Starten skulle være kl. 09.45, men frosten gjorde, at starten blev udskudt til middagstid, da der var frostvejr på det oprindelige starttidspunkt. Men vi spillede i ganske udmærket golfvejr. Blæsten kom kun kortvarigt, men det var tørvejr under hele runden, for de fleste. Der kom dog nogle små dryp, men da var vi stort set færdige.

I dag skulle ingen reguleres i nedadgående retning. Præmiefordelingen kom til at se således ud.

I den individuelle match blev vinderne følgende:

 1. Jon Søndergaard, 36 point
 2. Preben Johansen, 33 point
 3. Johannes Søndergaard, 28 point

Claus Pilegaard får rosende omtale med 28 point, men det var ikke nok til en præmie i det individuelle spil, for Johannes har lavere handicap.

I mandagsklubben har vi en tradition for at præmiere den, der har mødt op flest gange i sæsonen. I år blev det Preben Johansen.

I år er der startet mange nye golfere (kaniner) i Blokhus Golfklub. Enkelte af dem har også fundet vej til mandagsklubben. Det er vi rigtig glade for. Vi plejer også at præmiere den, der er gået mest ned i handicap i årets løb. Jon Søndergaard fik således denne pris, han startede i handicap 54 og er i dag nede på 32,3 i handicap.

Bedste hold blev: Jon Søndergaard og Morten Bentsen.

Vi har også haft en konkurrence om at komme nærmest flaget. Bolden skulle være på green, før det talte. Det havde vi på hul 2 og på hul 14. På hul 2 var der ikke nogen, der var heldige at komme på. Men på hul 14 var det Peter Urban, der kom tættest på.

På hul 5 havde vi tættest på flaget i 2. slaget. Bolden behøvede ikke at være på green. Denne pris gik til Claus Pilegaard.

Der var længste drive på hul 13. bolden skulle være på fairway. Morten Bentsen stod til denne titel, men blev slået i flere længder af Kristian Knudsen, der altså kom længere frem.

Tillykke til alle vinderne.

Der var også klappepræmier, så der var noget til alle, der var med til spisningen og socialt samvær bagefter, så vidt, som covid-19 tillod.

Traditionen tro fik vi flæskesteg med tilbehør, der som altid smagte fremragende.

Matchledelsen fik også en gave af alle deltagerne. Tusind tak for den.

Tak til sponsorer, ingen nævnt ingen glemt.

Dermed takker mandagsklubben af for sæsonen 2020. jeg håber vi ses igen til næste år. Den præcise opstartsdato vil blive meldt ud senere. Har du ikke allerede spillet med i mandagsklubben er du også mere end velkommen.

 

 

Flere billeder på facebook.

Call Now ButtonRing op
error: Content is protected !!