Dagens match i mandagsklubben og kaninklubben

Dagens match i mandagsklubben og kaninklubben

Så fik vi gennemført endnu en god runde i mandagsklubben og kaninklubben.  Vejret var fortræffeligt med den del sol. I starten blæste det, men vinden lagde sig under matchen.

15 spillere i mandagsklubben tilmeldt. Desværre har ikke alle spillere afleveret deres scorekort eller havde sendt billede af det. Men blandt dem, der har, er der fundet følgende vindere:

  1. Leif Karlsen, 34 point
  2. Thomas Sørensen, også 34 point
  3. Leif Andersen, 30 point

Tillykke til vinderne.

Rosende omtale til Peter Urban også med 30 point. I spillet om præmierne i dag er det handicap, der bestemmer placeringerne.

Der var 5 kaniner i dag. Her var det Jes Møller-kjær, der blev ugens kanin med 14 point. Niels Bisgaard må nøjes med rosende omtale, selvom han også fik 14 point. Også her bestemmer handicap.

Denne kanin, som lige nu er i karantæne, er den der skifter hjem uge for uge, for til sidst at blive privat ejendom hos årets kanin, der bliver udnævnt, når sæsonen slutter.
Kaninen er sponsoreret af Jan Helbo.

 

Der kan nu tilmeldes mandagsklubbens match den 11. maj 2020. Der er, ligesom i dag, 2 tider. Den første er kl. 1530, hvor der spilles 18 huller og så er der kl. 1630, hvor det er muligt at spille både 9 huller og 18 huller.

Håber vi ”ses” på mandag den 11. maj 2020.

Morten Bentsen

Call Now ButtonRing op
error: Content is protected !!