Mandagsklubbens formål er:

  • At give spillere mulighed for at spille med andre klubmedlemmer – øvede såvel som uøvede
  • At lære golfreglerne bedre at kende
  • At introducere spillerne til de mange forskellige spilleformer
  • At introducere spillerne til klubspil

Mandagsklubben, en klub under Blokhus golfklub. Her er alle, der er medlem af Blokhus golfklub og har et DGU-kort, velkommen. Når golfsæsonen starter, mødes vi hver mandag kl. 1630 i klubhuset. Herefter sammensættes holdene i 3-bolde. Vi spiller 9 tællende huller, nogle kan tage 10 til 12 med også, især hvis man er på de første bolde. Så vil det passe med, at alle er færdige samtidig. Herefter mødes vi i klubhuset til lidt hygge, evt. gennemgang af regler og uddeling af præmier. Cafeen er åben, så der er mulighed for at købe drikkevarer og let mad efter golfrunden. Efter hver match kan matchledelsen indberette scorekort. Det anbefales at lade alle scorekort registrere, også selvom vi kun spiller 9 huller. Samme anbefaling gælder tillige private runder.

 

Golf hul 19 hygge mandagsklubben Blokhus

Hygge efter en god golfrunde.

Præmierne er:

Mandagsklubben har fine præmier til de 3 bedste scores.

Hvad koster det?

Det koster kr. 20 for at deltage hver gang. Pengene går ubeskåret til præmier. Evt. overskud går til afslutningen af golfsæsonen, omkring oktober måned. Her afslutter vi med stableford 18-huller med middag bagefter, samt uddeling af præmier, herunder præmie til den, der har haft det største handicapfald og den, som har mødt op flest gange.

Der er ingen krav om tilmelding, men man er naturligvis velkommen til at ringe, eller sende SMS, hvis man bliver forsinket, eller kommer i sidste øjeblik. I dette tilfælde kan Morten Bentsen kontaktes på 40 58 98 70.

 

Ryder-cup:

I mandagsklubben har vi også tradition at spille “Ryder-cup”. Vi deles op i 2 hold, med hver sin kaptajn, og spiller mod hinanden. Der spilles hulspil med spilleformer som Foursome og Bestball, og det er over 3 gange. Det bliver, som regel, i slutningen af sæsonen, dvs. omkring september og oktober. Også her er der fine præmier, uanset om man bliver nr. 1 eller nr. 2.

Undtaget Ryder-Cup har vi hidtil spillet stableford i mandagsklubben, men der findes mange forskellige spilformater, man kan forsøge sig med. Se dem på dette site: https://www.golf.dk/nyhed/spilformater. Disse mange spilformater kan vi også spille i mandagsklubben, hvis der er stemning for det.

 

Mandagsklubbens historie:

Mandagsklubben blev stiftet af Birgit Stokbro og Ole Secher i 2014.  Allerede året efter trådte Birgit Stokbro tilbage.

Senere er der kommet flere folk med i ledelsen.  Og senest blev kaninklubben slået sammen med mandagsklubben, så føles overgangen fra kanin til det videre forløb ikke så hårdt. Nye golfspillere bliver dermed også knyttet forbindelse og kontakt med ”gamle” golfere. Dog har man sin egen konkurrence i kaninklubben.

Denne klub blev stiftet, fordi der manglede en klub, hvor man kunne mødes på tværs af handicap, køn og alder. Måske var der altid nogen, der manglede andre at spille med. For golf er nu sjovere, når man spiller med andre.

Mandagsklubben er en klub under Blokhus Golfklub. Alle med DGU kort kan deltage. Det er bedst, at man er medlem af Blokhus Golfklub. Ellers skal der betales greenfee. Er du ikke medlem af Blokhus Golfklub, kan du læse mere om centret her:

Formålet med mandagsklubben er, at golfspillere kan knytte forbindelse mellem hinanden, så de kan spille på andre tidspunkter end om mandagen.

Alle er velkommen i mandagsklubben. For vores slogan er GOLF FOR ALLE.

Giv os et like på facebook

Vi hygger os sammen…:-)

Langt de fleste når med i ind cafeen efter runden…:-)

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt os

Mandagsklubben, en klub under Blokhus Golfklub.