Min tid med radio

Fra slutningen af 1989 frem til 2001 har jeg lavet radio Det har været på radiostationer i Pandrup, samme radiostation, men den havde forskellige navne i løbet af årtiet. I starten hed den Hvetbo Herreds Lokalradio (HHL), senere til Guldkysten FM og GFM. Der var også sæsonradio, der sendte i skolernes sommerferie, f.eks GFM Sommer.

Primært var jeg studievært (pladevender). Men jeg har også været tekniker for andre. I 2005 var jeg i ca. 3 måneder på Radio Samsø i forbindelse med uddannelse.  Egentligt skulle jeg lave TV. Det kom jeg dog også til. Men der var meget radioproduktion. Jeg har også været på Aarhus Lokalradio. Og så var jeg vært i et års tid på Radio Vendsyssel i Frederikshavn og Hjørring.

Mixer fra Guldkysten FM

Nedenstående er forskellige aircheck fra forskellige stationer. Musik er klippet ud

Radio Samsø blev ledet af Lasse Maybom, tidligere medarbejder på DR. Det var også udstyr fra ´fra Danmarks Radio, som Radio Samsø brugte.
Stationen sendte fra ”byen” Onsbjerg, ikke ret langt fra Sælvig, hvor man kom til, hvis man var fra Jylland.

Radio Vendsyssel er en fusion mellem  Radio Frede og Kanal 1 i Frederikshavn. Her lavede jeg radio i 1996. Radioen sendte også til Hjørring , Sindal o.s.v.

GFM SOMMER var en station, der sendte på HHL/Guldkysten FM’s frekvenser i skolens sommerferie. I starten hed den SommerKanalen. Stationen var hjemmehørende i Pandrup. Heidi og Line, som der refereres til er musikgruppen SOAP.

GFM sendte i starten i HHL’s lokaler og frekvens, men brød ud fra januar 2000. Der fik radioen sin egen frekvens og egne lokaler i industribygning.

Reklamer, jeg har lagt stemme til. Alle udsendt fra stationen i Pandrup.

Pandrup Bogtryk:

Maler Thomas:

Pandrup Tagpap:

 

I 1999 havde radioen en stand ved en erhvervsmesse. I den forbindelse blev der bland andet lavet interview med andre udstillere

Fagforbundet HK:

Kaas Autocenter:

Der findes også aircheck på en anden side. Se her (nyheder og jingle) og her

Forside