Om mig

Mit navn er Morten Bentsen og jeg har arbejdet med TV branchen siden 1997, først som frivillige medarbejder, senere blev jeg  fotograf og tekniker bl.a. på TV Danmark i Sønderjylland. I 2005 kom jeg til TV Danmark på Sjælland, der senere blev til 24 Sjællandske. Den teoretiske uddannelse har jeg fra Media Collage i Viborg som film- og tv produktionstekniker.

Produktioner, jeg har deltaget i, kan der nævnes “Holder Danmark i live”, Stjernegolf, med bl.a. Lars Rantje, Peter Schmeichel og folk fra erhvervslivet som medvirkende, samt o.b.- og storskærmsproduktioner, f.eks. Copenhagen Historic Grand Prix og udendørs koncerter.

Jeg har også erfaring som reklamespeaker og mellem 1989 og 2001 har jeg været medarbejder på lokalradio.  se her og her

C.V. kan rekvireres ved kontakt. Send mig en mail Jeg glæder mig til at høre fra dig.